News

News

Back to news overview

VACANCY: INTERNATIONAL INSIDE SALES SPECIALIST - E-MOBILITY

21 September 2022

Houd je ervan om dagelijks internationaal contact te hebben met klanten over heel Europa? Ben je graag de spil in het web in een bedrijf met een open cultuur en korte lijnen en kun je je goed uitdrukken in meerdere, vreemde talen? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met (elektrische) fietsen? Dan is deze job wellicht een interessante match voor jou!

WIE ZIJN WIJ?

A&C Solutions is een kennispartner gespecialiseerd in onder andere E-bike connectoren voor de Europese markt. Als marktleider werken we voor tal van grote Europese spelers zoals Stromer, Heinzmann, Riese & Muller etc. Dit gebeurt grotendeels vanuit onze vestiging in Turnhout maar ook door onze lokale accountmanagers in diverse Europese landen.

WAAR KOM JE TERECHT?

Je komt terecht in een sterk team van professionals, een mix van alle leeftijden. Alle deuren staan altijd open, de communicatie is vlot en transparant. We gaan met z’n allen voluit voor de klant, maar ook voor elkaar. We houden van een gezellige drink of uitje op z’n tijd. En de nodige dosis humor hoort daar uiteraard bij.

WAT HOUDT DE JOB IN?

Je speelt een belangrijke rol in het internationaal beheer van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle commerciële vragen. Je werkt nauw samen met accountmanagers en ondersteunt hen bij het uitwerken en opvolgen van projecten en offertes met behulp van ons CRM systeem. Als de spil binnen het E-mobility team vertaal je het contact met je klanten naar commerciële kansen voor A&C Solutions. Daarnaast verzorg je ook het after-sales traject.

BEN JIJ DE IDEALE KANDIDAAT?

  •  Je behaalde een bachelor diploma in een commerciële richting (Sales/International business)
  • Je bent geboeid door techniek/elektronica. Affiniteit met fietsen is zeker een pré.
  • Je hebt een klantgerichte instelling en drukt je mondeling en schriftelijk gemakkelijk uit in het Nederlands, Engels en daarnaast in één of meerdere van de volgende talen: Frans, Spaans of Duits.
  • Je legt en onderhoudt makkelijk contacten en beschikt over een uitstekend commercieel inzicht.
  • Je bent georganiseerd en volgt je werkzaamheden zorgvuldig op. Je legt offertes, afspraken en opvolgacties nauwkeurig vast in het ERP/CRM systeem.
  • Je cijfermatige inzicht ondersteunt je bij het maken van nauwkeurige berekeningen voor maatwerk projecten.
  • Je bent iemand die initiatief toontnieuwsgierig is en dingen naar zich toe trekt.

En last but not least, ben je een teamspeler en je hebt een positieve invloed op de groepssfeer.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Je wordt goed opgeleid door ons team en krijgt alle mogelijkheden om verder te groeien binnen de functie en binnen de organisatie.
  • Een ergonomische werkplek in een nieuw bedrijfspand waar een toffe sfeer heerst met leuke teammomenten.
  • Je ontvangt een uitstekende verloning naar rato van ervaring. A&C Solutions biedt je ook extralegale voordelen zoals een 13e maand, ADV dagen, maaltijdcheques, een groepsbonusregeling en een hospitalisatieverzekering. 

SPREEKT DEZE FUNCTIE JE AAN?

Stuur dan je CV naar Marion Voermans via marion@ac-solutions.be. Wens je graag meer informatie over de functie? Bel gerust even op 014-735370